Tikka kylling

4 pers.

Ingredienser

1½ dl yoghurt naturel
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed knust hvidløg
1 tsk. chilipulver
1 spsk. stødt korianderfrø
1 tsk. salt
4 spsk. citronsaft
2 spsk. olie
750 g kyllingebrystfilet i tern

Pynt:
1 løg i skiver
2 tomater i kvarte
4 små citronbåde

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser sammen i en skål undtagen kyllingetern. Læg derefter kyllingekødet ned i marinaden. Dæk det til og lad det stå i køleskab natten over.
Sæt kyllingeternene på 4 spyd og grill dem under en forvarmet ovn i 5-6 minutter. Vend dem flere gange. Tag kyllingestykkerne af spiddene og arranger dem på seperate tallerkner eller server dem hele.
Pynt med løg, tomater og citronbåde ved servering.